Skip to main content
Article Detail

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΙΝΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ, ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

Λένε ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από οποιαδήποτε θεραπεία, έτσι η διατήρηση της ρινικής υγιεινής πρέπει να θεωρείται ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Η συνήθεια αυτή δε θα σας προστατεύσει μόνο από τους ιούς του χειμώνα αλλά θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα και θα αποτρέψει τους ιούς και τα βακτήρια να εισέλθουν πιο βαθιά στον οργανισμό σας.

Article_image

Καθημερινή ρινική υγιεινή

Στην πραγματικότητα, η καθημερινή χρήση των φυσικών διαλυμάτων  PHYSIOMER® έχει αποδειχθεί κλινικά ότι προστατεύει από το κρυολόγημα και την αλλεργική ρινίτιδα, προφυλάσσοντας ολόκληρο το αναπνευστικό σας σύστημα από τη ρύπανση, τον καπνό των τσιγάρων και άλλα παθογόνα. Με 100% φυσικό θαλασσινό νερό από τον κόλπο του Saint-Malo, τα προϊόντα Physiomer είναι ιδανικά για τον καθημερινό αποτελεσματικό ρινικό καθαρισμό και θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε υγιείς όλο τον χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την καθημερινή ρινική υγιεινή 

 

Συμπτώματα και Φυσικές Λύσεις

Το κρυολόγημα και οι αλλεργίες εμφανίζονται χωρίς προειδοποίηση, έτσι δεν χρειάζεται πολύς χρόνος προτού να ξεκινήσετε να νιώθετε αδιαθεσία. Ευτυχώς, τα ρινικά διαλύματα Physiomer, έχει αποδειχθεί κλινικά ότι, απαλύνουν αποτελεσματικά όλα τα συμπτώματα που συνδέονται με το κρυολόγημα και την αλλεργική ρινίτιδα - και σας βοηθάνε να αναπνέετε πιο εύκολα σε καθημερινή βάση. Το σημαντικότερο είναι ότι τα εντελώς φυσικά προϊόντα μας περιέχουν 100% θαλασσινό νερό, εμπλουτισμένο με  όλα τα βασικά ιχνοστοιχεία ζωτικής σημασίας για την ανθρώπινη υγεία. Αν θέλετε μια φυσική λύση για την ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της αλλεργίας, καθώς και την αποτελεσματική διατήρηση της αναπνευστικής υγείας, δοκιμάστε το  PHYSIOMER®.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα συμπτώματα και τις φυσικές λύσεις

 

Κρυολόγημα και γρίπη

Φτάρνισμα, πυρετός, καταρροή, ρινική συμφόρηση, πονόλαιμος και πονοκέφαλος – το κοινό κρυολόγημα ακολουθείται από μια σειρά ενοχλητικών συμπτωμάτων. Ως η πιο συχνή ασθένεια στον άνθρωπο, οι περισσότεροι ενήλικες θα υποφέρουν από κρυολόγημα δύο ή τρεις φορές το χρόνο, επομένως αξίζει να σκέφτεστε την πρόληψη και την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων πριν αυτά εμφανιστούν. Για να μειωθεί ο αριθμός των κρυολογημάτων κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, και να διευκολύνετε την αναπνοή σας κατά τη διάρκεια του κρυολογήματος χωρίς παρενέργειες, το Physiomer σας προσφέρει μια κλινικά αποδεδειγμένη και φυσική λύση διαθέτοντας μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ρινικού καθαρισμού.

Διαβάστε περισσότερα για το κρυολόγημα και την γρίπη

 

Συμφόρηση και δυσκολία στην αναπνοή

Γνωρίζατε ότι το Physiomer μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη ρινική συμφόρηση καθώς επίσης και να υποστηρίξει την αναπνοή; Τα φυσικά μας προϊόντα με 100% θαλασσινό νερό ανακουφίζουν τα συμπτώματα της συμφόρησης προστατεύοντας παράλληλα το αναπνευστικό σας σύστημα. Προστατεύστε την οικογένειά σας από ασθένειες ή αντιμετωπίστε αναπνευστικές δυσκολίες με μια ασφαλή, αποτελεσματική και φυσική λύση αντιμετώπισης της καθημερινής συμφόρησης. Το Physiomer έχει μοναδικές καταπραϋντικές ιδιότητες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναπνέετε πιο εύκολα. Ο ρινικός καθαρισμός με Physiomer απομακρύνει τους μολυσματικούς παράγοντες και βοηθά στην αποκατάσταση της λειτουργίας της βλεννογόνου μεμβράνης ως ασπίδα προστασίας – προωθώντας έτσι την επούλωση.

Διαβάστε περισσότερα για την αναπνοή

Αλλεργίες

Έχετε ευαίσθητη μύτη, επιρρεπή στην αλλεργική ρινίτιδα; Το Physiomer προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά διαλυμάτων προσαρμοσμένα στα ιδιαίτερα αυτά συμπτώματα. Το Physiomer Υπέρτονο, για παράδειγμα, έχει αποδειχθεί κλινικά ότι ανακουφίζει όλα τα δυσάρεστα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας, συμπεριλαμβανομένου του φταρνίσματος, της ρινικής καταρροής και της βουλωμένης μύτης. Όταν οι αλλεργίες εμφανίζονται, προϊόντα όπως το Physiomer Υπέρτονο λειτουργούν ως αποσυμφορητική αγωγή. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά φαρμακευτικά προϊόντα, το Physiomer είναι ένας φυσικός αποτελεσματικός τρόπος για την καταπολέμηση των αλλεργιών. Η σύνθεσή του με 100% θαλασσινό νερό, δεν προκαλεί δυσάρεστες παρενέργειες όπως ερεθισμό ή ξηρότητα, και δεν ενέχει κανένα κίνδυνο εθισμού.

Διαβάστε περισσότερα για τις αλλεργίες και τα ρινικά σπρέι

Δείτε την πλήρη σειρά των προϊόντων PHYSIOMER® και βρείτε για να βρείτε το κατάλληλο διάλυμα για εσάς.

Φυσικά ρινικά αποσυμφορητικά διαλύματα


Υποφέρετε από κρυολόγημα ή συμπτώματα αλλεργίας; Η σειρά αποσυμφορητικών ρινικών διαλυμάτων PHYSIOMER® μπορεί να σας βοηθήσει να αναπνέετε και πάλι κανονικά  – και όλα αυτά χρησιμοποιώντας τις φυσικές ιδιότητες της θάλασσας.

Τα διαλύματα πρόληψης και αποσυμφόρησης διατηρούν το 100% των ανόργανων στοιχείων του θαλασσινού νερού, βοηθώντας στην ανακούφιση της ρινικής βλεννογόνου μεμβράνης, καθαρίζοντας τους αεραγωγούς και ελέγχοντας τη φλεγμονή. Πάνω απ' όλα, αυτή η φυσική φόρμουλα έχει αποδειχθεί κλινικά ότι ανακουφίζει όλα τα συμπτώματα τόσο του κοινού κρυολογήματος όσο και της αλλεργικής ρινίτιδας – είτε υποφέρετε από βουλωμένη μύτη ή καταρροή.

Χρησιμοποιείστε το Physioμετρο για να ανακαλύψετε ποιο είναι το ιδανικό ρινικό διάλυμα PHYSIOMER® για εσάς.

Ανακαλύψτε το PHYSIOMER® ρινικό σπρέι

Physiomer_Daily_Nasal_Care
Related Articles listing
Product Category
Image
baby

Βρέφη

100% φυσικά διαλύματα για νεογέννητα και μωρά.

Image
chlid

Παιδιά

Σειρά προϊόντων κατάλληλη για παιδιά από 2 ετών

Image
adult

Ενήλικες

Μεγάλη σειρά προϊόντων για ενήλικες και παιδιά από 6 ετών