Τα οφέλη μίας καθημερινής ρουτίνας ρινικής υγιεινής

Όποια κι αν είναι η εποχή του χρόνου, η ρινική καταρροή, η ρινική συμφόρηση ή η ξηρότητα της μύτης μας εμποδίζουν να αναπνέουμε καλά, όπως επίσης μας εμποδίζουν να έχουμε έναν ποιοτικό ύπνο. Η σκόνη, ο καπνός του τσιγάρου και η ρύπανση αποτελούν ορισμένους επιβαρυντικούς για τις αεροφόρους οδούς παράγοντες, πολλούς από τους οποίους συναντούμε σε καθημερινή βάση. 
Στα πλαίσια αυτά, ο ρινικός καθαρισμός, όπως ακριβώς και το πλύσιμο των χεριών, δεν αποτελεί μία απλή ενέργεια διατήρησης της υγιεινής, αλλά μία αληθινή πτυχή της καθημερινής μας υγειονομικής περίθαλψης. Παρέχει προστασία σε ολόκληρο το αναπνευστικό σύστημα, εμποδίζοντας την εξάπλωση των ιών και των βακτηρίων σε άλλα όργανα: τα μάτια, τα αυτιά, το λάρυγγα και κατ’ επέκταση τους βρόγχους.
Ο ρινικός καθαρισμός είναι συνεπώς το πρώτο μέσο προστασίας κατά των ΩΡΛ επιπλοκών.


PHYSIOMER® Normal Ισότονο, για υγιεινή και ενεργό πρόληψη!

Χρησιμοποιώντας το PHYSIOMER® Normal Ισότονο υιοθετήστε μία καθημερινή ρουτίνα ρινικής υγιεινής και απομακρύνετε τις πλεονάζουσες εκκρίσεις, τη σκόνη, τον καπνό, τα αλλεργιογόνα, τους ρύπους και άλλα παθογόνα. Το PHYSIOMER® Normal Ισότονο καθαρίζει με ήπιο τρόπο, υγροποιεί και απομακρύνει την περίσσεια βλέννη. Χάρη στις μαλακτικές του ιδιότητες, υγραίνει τις αποξηραμένες εφελκίδες που αποφράσσουν τη μύτη, βοηθώντας στην απομάκρυνσή τους. Αυτό αποδεικνύεται και από κλινικές μελέτες! Ο καθημερινός ρινικός καθαρισμός με PHYSIOMER® μειώνει τον αριθμό των λοιμώξεων όπως είναι το κρυολόγημα, η ρινοκολπίτιδα και οι επιπλοκές αυτών (ωτίτιδα, λαρυγγίτιδα και βρογχίτιδα) κατά το ήμισυ.

 

Η αποφυγή του κοινού κρυολογήματος και των ΩΡΛ επιπλοκών είναι μία απλή και φυσική διαδικασία με το PHYSIOMER®.

Από τη στιγμή που η μύτη σας έρθει σε επαφή με ιούς ή μικρόβια, πυροδοτείται το αμυντικό σύστημα του οργανισμού και ο βλεννογόνος αντιδρά. Από τη στιγμή που ερεθιστεί, ξεκινά να παράγει παχύρρευστη βλέννη, η οποία αποφράσσει (βουλώνει) τη μύτη και δημιουργεί ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη των μικροβίων: αυτό είναι το κρυολόγημα. Διατηρώντας μία καλή ρινική υγιεινή με τη βοήθεια του PHYSIOMER® Normal Ισότονο, δίνετε στο φυσικό μηχανισμό άμυνας του οργανισμού σας την καλύτερη ευκαιρία να λειτουργήσει αποτελεσματικά, περιορίζοντας την εμφάνιση κρυολογημάτων, ιγμορίτιδας, φαρυγγίτιδας, γρίπης κ.τ.λ.

 

PHYSIOMER®, το αποτελεσματικό φυσικό διάλυμα από 100% θαλασσινό νερό

Το PHYSIOMER® διατηρεί το 100% των ανόργανων αλάτων που περιέχονται στο θαλασσινό νερό. Τα ανόργανα αυτά άλατα του προσδίδουν ορισμένες ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ιδιότητες:

  • Το PHYSIOMER® βοηθά  στην  επούλωση του ερεθισμένου ρινικού βλεννογόνου.
  • Το PHYSIOMER® βελτιώνει τη λειτουργία της βλεννοκροσσωτής κάθαρσης και καθαρίζει τους αεραγωγούς.
  • Το PHYSIOMER® ελέγχει τη φλεγμονώδη αντίδραση.
 
PHYSIOMER®. Χρησιμοποιείτε καθημερινά για ένα χειμώνα χωρίς κρυολογήματα.
 


Ρινικός καθαρισμός στα ΒΡΕΦΗ
Ρινικός καθαρισμός στα ΠΑΙΔΙΑ