Στην περίπτωση του κοινού κρυολογήματος


Πώς το PHYSIOMER® είναι περισσότερο αποτελεσματικό;

Προκειμένου να διευκολύνετε την αναπνοή σας κατά τη διάρκεια ενός κρυολογήματος χωρίς την εμφάνιση ανεπιθύμητων ενεργειών και να περιορίσετε τον αριθμό των κρυολογημάτων κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το PHYSIOMER® σας προσφέρει ένα κλινικά αποδεδειγμένο, φυσικό διάλυμα  με μια σειρά προϊόντων ρινικού καθαρισμού.  
 
Διατηρώντας το 100% των ανόργανων αλάτων, το PHYSIOMER®  ανακουφίζει με αποτελεσματικό τρόπο από όλα τα συμπτώματα που σχετίζονται με το κρυολόγημα, παρέχοντάς σας τα απαραίτητα ανόργανα άλατα που θα συμβάλλουν στην αναγέννηση των βλεννογόνων του αναπνευστικού συστήματος. Το διάλυμα PHYSIOMER® έχει μοναδικές καταπραϋντικές ιδιότητες.  
 
Ο ρινικός καθαρισμός με το PHYSIOMER® Normal Ισότονο κατά τη  διάρκεια ενός κρυολογήματος έχει αποδειχθεί αποτελεσματικός*. Παρέχει:
 • Σημαντική βελτίωση της αναπνοής (+ 45%) και μείωση των ρινικών εκκρίσεων (- 38%),
 • Σημαντική βελτίωση στη γενικότερη κατάσταση της υγείας του ασθενούς (+ 45% στην περίπτωση του κοινού κρυολογήματος και + 41% στην περίπτωση της γρίπης),
 • Μείωση της χρήσης φαρμακευτικών σκευασμάτων, τόσο των από του στόματος χορηγούμενων όσο και των τοπικών (- 55% για τα ρινικά αποσυμφορητικά, - 47% για τα βλεννολυτικά).
 
Μετά από ένα κρυολόγημα, η ημερήσια χρήση του PHYSIOMER®  Normal Ισότονο  συσχετίστηκε με:

 • 58% μείωση του αριθμού των ημερών αναρρωτικής αδείας
 • 64% μείωση του αριθμού των απουσιών από το σχολείο
 • 75% μείωση του κινδύνου εμφάνισης επιπλοκών

*Ανοιχτή, πολυκεντρική, τυχαιοποιημένη κλινική μελέτη, η οποία διεξήχθη σε 390 παιδιά ηλικίας 6 έως 10 ετών, τα  οποία διαγνώσθηκαν με κοινό κρυολόγημα ή γρίπη και κατανεμήθηκαν σε 2 παράλληλες ομάδες, υπό ωτορινολαρυγγολογική και παιδιατρική παρακολούθηση.

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Στην περίπτωση κρυολογήματος, το PHYSIOMER®  βοηθά στην καταπολέμηση των πλεοναζόντων εκκρίσεων στις ρινικές κοιλότητες, οι οποίες διακόπτουν την κίνηση των μικροσκοπικών κροσσών που επενδύουν το βλεννογόνο του αναπνευστικού συστήματος, προκαλώντας έτσι ρινική συμφόρηση. Η συμφόρηση μπορεί συνεπώς να είναι το αποτέλεσμα τόσο των ρινικών εκκρίσεων όσο και της φλεγμονής ή/και του οιδήματος του ρινικού βλεννογόνου. Η ρινική συμφόρηση ενδέχεται να συνοδεύεται από ερεθισμό του λάρυγγα και πονοκέφαλο.
Για να αντιμετωπίσετε το κρυολόγημά σας με αποτελεσματικό τρόπο, επιλέξτε το προϊόν PHYSIOMER® που ταιριάζει καλύτερα στο στάδιο του κρυολογήματος που βρίσκεστε:

 • Ρινική καταρροή:
 • Υδαρείς εκκρίσεις: Normal Ισότονο
 • Παχύρρευστες ή πυώδεις ρινικές εκκρίσεις : Fort Ισότονο
 • Ρινική συμφόρηση:
 • Yπέρτονο για Ευαίσθητες Μύτες**
 • Yπέρτονο Ευκάλυπτος  για την ταχεία αποσυμφορητική δράση του σε μόνο 3 λεπτά
Έχετε αμφιβολία ποιο είναι το καταλληλότερο προϊόν PHYSIOMER® για εσάς; Συμβουλευτείτε το PHYSIO-ΜΕΤΡΟ. 

 

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ του PHYSIOMER®, αντιμετώπιση ΚΑΙ αποκατάσταση

Το PHYSIOMER® διατηρεί το 100% των ανόργανων αλάτων που περιέχονται στο θαλασσινό νερό.  
Το διάλυμα PHYSIOMER®:
 • Συμβάλλει στην επανόρθωση του ρινικού βλεννογόνου που έχει καταστραφεί από τον ιό του κρυολογήματος.
 • Αυξάνει τη δραστηριότητα της βλεννοκροσσωτής κάθαρσης και τη διάνοιξη των αεραγωγών.
 • Βοηθά στον έλεγχο της φλεγμονώδους αντίδρασης.
Το PHYSIOMER®  μπορεί να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας (εκτός από το PHYSIOMER Yπέρτονο Ευκάλυπτος  το οποίο περιέχει Αιθέρια Έλαια).
Το PHYSIOMER®  μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από ασθενείς υψηλού κινδύνου κατόπιν ιατρικής συμβουλής:
ασθενείς με διαβήτη, καρδιακά νοσήματα, παθήσεις του θυροειδούς, ηλικιωμένους, ασθενείς που λαμβάνουν πολλαπλά φαρμακευτικά σκευάσματα, άτομα με άσθμα…
 
**Έγκυες γυναίκες ή γυναίκες που βρίσκονται σε περίοδο γαλουχίας, ασθενείς υψηλού κινδύνου: διαβητικοί, ασθενείς με καρδιακά νοσήματα, παθήσεις του θυροειδούς, ηλικιωμένοι, ασθενείς που λαμβάνουν πολλαπλά φαρμακευτικά σκευάσματα, άτομα με άσθμα…