Πρόληψη των κρυολογημάτων και των περαιτέρω επιπλοκών

 

Η σημασία της προστασίας κατά των λοιμώξεων… και των περαιτέρω επιπλοκών

Η επαφή του βλεννογόνου με ιούς, μικρόβια ή αλλεργιογόνα, πυροδοτεί το μηχανισμό άμυνας του οργανισμού, με αποτέλεσμα ο βλεννογόνος να αντιδρά ξεκινώντας να εκκρίνει παχύρρευστη βλέννη, η οποία αποφράσσει (βουλώνει) τη μύτη. Το γεγονός αυτό στη συνέχεια παρέχει στα μικρόβια ευνοϊκό περιβάλλον για τη συνάθροιση και ανάπτυξή τους. Αυτό είναι ένα κοινό κρυολόγημα ή αλλεργική ρινίτιδα. 
 
Στην περίπτωση αυτή, ελλείψει ρινικής υγιεινής ή θεραπείας, η φλεγμονή ή/και η λοίμωξη μπορεί να εξαπλωθούν γρήγορα σε άλλα τμήματα του αναπνευστικού συστήματος, με αποτέλεσμα την έκθεσή μας σε πολλαπλές επιπλοκές. Νοσήματα που προσβάλλουν τις ανώτερες αναπνευστικές οδούς (κρυολόγημα, ρινίτιδα) συνδέονται συνεπώς άμεσα με αυτά που επηρεάζουν το κατώτερο αναπνευστικό σύστημα. Η νόσος  μπορεί να εξαπλωθεί ταχέως, προσβάλλοντας:
 
  • τα ιγμόρεια (ιγμορίτιδα)
  • το φάρυγγα (φαρυγγίτιδα)
  • τους βρόγχους (βρογχίτιδα)
  • την ευσταχιανή σάλπιγγα (τυμπανοσαλπιγγικός κατάρρους)
  • τα αυτιά (ωτίτιδα)

Το PHYSIOMER® σας βοηθά να διατηρείτε όσο πιο υγιή γίνεται την περιοχή των αυτιών, της μύτης και του λάρυγγα και συνεπώς παίζει ουσιαστικό ρόλο στην πρόληψη των ρινικών λοιμώξεων και των λοιμώξεων των παραρρινίων κόλπων.

Τακτική χρήση για αποτελεσματική υγιεινή και πρόληψη

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η τακτική χρήση του PHYSIOMER® επιτρέπει την απομάκρυνση ανεπιθύμητων σωματιδίων, καθώς επίσης και τη διατήρηση της καλής υγιεινής των ρινικών κοιλοτήτων. Συνεπώς συμβάλλει στην πρόληψη των ΩΡΛ λοιμώξεων, όπως το κοινό κρυολόγημα, η ιγμορίτιδα και η ρινοφαρυγγίτιδα.


PHYSIOMER®, αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση των κρυολογημάτων

Όταν χρησιμοποιείται ως μέτρο πρόληψης, το PHYSIOMER® μειώνει την επίπτωση των κρυολογημάτων κατά το ήμισυ, τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά, κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
Το PHYSIOMER® ενισχύει το φυσικό μηχανισμό άμυνας του αναπνευστικού συστήματος.


Πρόληψη του κρυολογήματος στα ΒΡΕΦΗ
Πρόληψη του κρυολογήματος στα ΠΑΙΔΙΑ