Πώς παρασκευάζεται το Physiomer®;


Τα οφέλη του θαλασσινού νερού στη διάθεση όλων

Το PHYSIOMER®  είναι το αποτέλεσμα της ισχυρής θέλησής μας να αποκτήσουν όλοι πρόσβαση στα οφέλη του θαλασσινού νερού, παρέχοντάς τα σε μία ασφαλή, αποστειρωμένη και πρακτική συσκευασία. Η διαδικασία παρασκευής που ακολουθείται εγγυάται ότι όλα τα οφέλη του θαλασσινού νερού διατηρούνται.
 

Ένα διάλυμα που περιέχει 100% θαλασσινό νερό.

Το θαλασσινό νερό δεν είναι απλώς ένα διάλυμα χλωριούχου νατρίου. Περιέχει διάφορα ανόργανα άλατα και ιχνοστοιχεία με αποδεδειγμένη ευεργετική δράση στα κύτταρα του ρινικού βλεννογόνου.
Προκειμένου να διασφαλιστεί η διατήρηση όλων αυτών των ιδιοτήτων, το PHYSIOMER®  περιέχει 100% θαλασσινό νερό. Συνεπώς, η μοναδική του σύνθεση το ξεχωρίζει από τα διαλύματα που έχουν ως βάση το θαλασσινό νερό τα οποία περιέχουν μόνο ένα τρίτο θαλασσινού νερού (για τα ισότονα διαλύματα και δύο τρίτα για τα υπέρτονα διαλύματα) ή τους φυσιολογικούς ορούς που είναι απλώς διαλύματα νερού και χλωριούχου νατρίου.
 
 

PHYSIOMER® : μια μοναδική διαδικασία παρασκευής

Το θαλασσινό νερό συλλέγεται από τα νερά του κόλπου του Saint-Malo και μεταφέρεται απευθείας στις φαρμακευτικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Saint-Malo. Η παρασκευή του συμμορφώνεται με τις ίδιες απαιτήσεις που ισχύουν και για την παρασκευή φαρμάκων. Πρώτα από όλα, τυχόν προσμίξεις (πλαγκτόν, άμμος, μικροοργανισμοί κ.τ.λ.) απομακρύνονται από το θαλασσινό νερό μέσω διήθησης.
Στο στάδιο αυτό,  το θαλασσινό νερό εξακολουθεί να περιέχει υψηλά επίπεδα άλατος, τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν ερεθισμό στο ρινικό βλεννογόνο. Το στάδιο της ηλεκτροδιάλυσης στοχεύει στο φιλτράρισμα της περίσσειας άλατος, χωρίς να επηρεάζει τα υπόλοιπα ανόργανα άλατα που υπάρχουν στο θαλασσινό νερό. Το τελικό διάλυμα έχει συγκέντρωση άλατος όμοια με αυτή που υπάρχει στον ανθρώπινο οργανισμό – αυτό ονομάζεται ισότονο διάλυμα – ή ελαφρώς υψηλότερη συγκέντρωση στην περίπτωση του υπέρτονου διαλύματος.
 
Τώρα το διάλυμα είναι έτοιμο να συσκευαστεί σε φιάλες. Το βήμα αυτό διεξάγεται σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Αυτή η μοναδική διαδικασία, η οποία είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσυτεχνίας από την Laboratoire de la mer, εγγυάται την αποστείρωση του διαλύματος, χωρίς να είναι απαραίτητη η προσθήκη συντηρητικών ή άλλων χημικών που μπορεί να είναι επιθετικά για τη μύτη.
Καθ’ όλη τη διάρκεια παρασκευής διενεργούνται τακτικοί έλεγχοι ποιότητας, ξεκινώντας από τη συλλογή του θαλασσινού νερού έως την πώληση.
Τα μέτρα αυτά διασφαλίζουν ότι οι καταναλωτές προμηθεύονται ένα φυσικό προϊόν υψηλής ποιότητας που συμμορφώνεται με τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα (πρότυπα ΕΚ, σήμανση αποστείρωσης Α).

 
 

PHYSIOMER® : μία μοναδική σύνθεση

Αυτή η διαδικασία παρασκευής έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ένας προϊόντος με μοναδική σύνθεση. Συνδυάζει 80 ανόργανα άλατα και ιχνοστοιχεία που υπάρχουν στο θαλασσινό νερό του κόλπου του Saint-Malo, στις βέλτιστες συγκεντρώσεις.
 
Έχει φυσιολογικό pH, δηλ. ελαφρώς βασικό, όπως το pH του ρινικού βλεννογόνου.
 

 

Το PHYSIOMER®  είναι ένα ευεργετικό διάλυμα, εγγυημένα αποστειρωμένο, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή χημικών ουσιών.
Επιλέγοντας το PHYSIOMER® , διαλέγετε ένα φυσικό, αποτελεσματικό προϊόν που προσφέρει όλα τα οφέλη του θαλασσινού νερού.
PHYSIOMER® , 100% θαλασσινό νερό, αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.