PHYSIOMER®, 100% θαλασσινό νερό και όχι μόνο


PHYSIOMER®: ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Ο ειδικός τρόπος συσκευασίας του PHYSIOMER®  παρέχει ένα διάλυμα το οποίο είναι:Spray nasal à base d eau de mer

 • Ασφαλές: η φιάλη διαθέτει ένα μηχανικό σύστημα διάχυσης, χωρίς προωθητικά αέρια.
 • Υγιεινό: η μοναδική διαδικασία παρασκευής του, η οποία είναι κατοχυρωμένη με πατέντα, εγγυάται ένα αποστειρωμένο διάλυμα, ακόμα και όταν χρησιμοποιείται περιοδικά.
 • Ήπιο: το διάλυμα ψεκάζεται σε θερμοκρασία δωματίου.
 • Πρακτικό: η άθραυστη φιάλη μπορεί να χρησιμοποιείται σε όλες τις κατευθύνσεις.
 • Αποτελεσματικό: τρεις  δυνάμεις ψεκασμού, αναλόγως με την ηλικία και το είδος των συμπτωμάτων

 

PHYSIOMER®, ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΣΟΤΟΝΩΝ ΔΙΑΛΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΗΣ ΡΙΝΟΣ

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής συνεπάγεται ότι οι βλεννώδεις μεμβράνες (ή βλεννογόνος) της μύτης μας υπόκεινται σε καθημερινή καταπόνηση. Η περιβαλλοντική μόλυνση στις πόλεις αυξάνει την ποσότητα των ερεθιστικών ουσιών που εισπνέουμε στον αέρα. Η αυξημένη θέρμανση στα σπίτια μας καθιστά τον αέρα που εισπνέουμε ιδιαίτερα ξηρό. Τέλος, η συνάθροιση των παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς ή σε κοινωνικές συναθροίσεις ευνοεί τη μετάδοση μικροβίων μεταξύ τους. Ο ρινικός βλεννογόνος πρέπει να προσαρμοστεί στις μεταβολές αυτές προκειμένου να απομακρύνει τα μικρόβια, τα ερεθιστικά σωματίδια και τους ρύπους που υπάρχουν στον αέρα που αναπνέουμε.  
Τα ισότονα διαλύματα PHYSIOMER®  έχουν παρόμοια συγκέντρωση άλατος με αυτή του ανθρώπινου οργανισμού, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα ήπια. Ενυδατώνοντας τις ρινικές διόδους και ενισχύοντας τη βλεννοκροσσωτή κάθαρση, βοηθούν τις βλεννώδεις μεμβράνες να επιτελούν το ρόλο τους. Είναι συνεπώς ιδανικά για καθημερινή χρήση, διασφαλίζοντας έτσι την άριστη ρινική υγιεινή και την πρόληψη των αναπνευστικών λοιμώξεων.
 
 • PHYSIOMER® Baby Ισότονο: χάρη στο μοναδικό, εύχρηστο ρύγχος και το δακτύλιο ασφαλείας, το προϊόν καθιστά εύκολο τον καθαρισμό της μικροσκοπικής μύτης του βρέφους.
 • PHYSIOMER® Kids Ισότονο (από 2 ετών και άνω): το ήπιο εκνέφωμα του προϊόντος δεν προκαλεί δυσαρέσκεια στα παιδιά κατά τον ψεκασμό για τον καθαρισμό της μύτης.
 • PHYSIOMER® Normal Ισότονο για ενήλικες και παιδιά άνω των έξι ετών: για καθημερινή χρήση για την υποβοήθηση της απομάκρυνσης των πλεοναζόντων υγρών εκκρίσεων.
 • PHYSIOMER® Fort Ισότονο για ενήλικες και παιδιά άνω των 10 ετών: η ισχυρή εκτόξευση βοηθά στην απομάκρυνση των παχύρρευστων εκκρίσεων και της ξηραμένης βλέννης. Είναι ιδανικό για τη μετεγχειρητική φροντίδα μετά από χειρουργική επέμβαση στη μύτη.
 

PHYSIOMER® ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΠΕΡΤΟΝΩΝ ΔΙΑΛΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ

Στην περίπτωση κρυολογήματος, αλλεργίας ή λοίμωξης, ενδέχεται να προκληθεί αντίδραση, η οποία οδηγεί σε ρινική συμφόρηση. Οι βλεννώδεις μεμβράνες γεμίζουν με νερό και διογκώνονται, γεγονός το οποίο προκαλεί το αίσθημα της ρινικής συμφόρησης. Το PHYSIOMER® Υπέρτονο είναι η ιδανική λύση για αυτή την περίπτωση. Η συγκέντρωσή του σε άλας είναι ελαφρώς υψηλότερη από αυτή του ανθρώπινου οργανισμού. Από τη στιγμή που επικάθεται στην επιφάνεια του βλεννογόνου, το διάλυμα PHYSIOMER®  διαταράσσει την ισορροπία μεταξύ του εξωτερικού περιβάλλοντος, το οποίο έχει υψηλότερο περιεχόμενο άλατος, και των κυττάρων των βλεννωδών μεμβρανών, οι οποίες έχουν χαμηλότερο περιεχόμενο σε άλας. Για την αποκατάσταση της ισορροπίας, το νερό που περιέχεται εντός των κυττάρων του βλεννογόνου μετακινείται προς το εξωτερικό περιβάλλον για να αραιώσει την περίσσεια άλατος. Αυτή η δράση της μετακίνησης του νερού είναι γνωστή ως ώσμωση. Έχοντας με αυτόν τον τρόπο απορρίψει την περίσσεια νερού, οι βλεννώδεις μεμβράνες αποσυμφορούνται και έτσι η αναπνοή καθίσταται ευκολότερη.
 
 • Το υπέρτονο διάλυμα PHYSIOMER® Υπέρτονο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ηλικία των δύο ετών και άνω ως χρόνια αγωγή για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ρινικής συμφόρησης που οφείλονται σε κρυολόγημα, αλλεργική ρινίτιδα και ρινοκολπίτιδα.
 
 • Το διάλυμα με ευκάλυπτο PHYSIOMER® Υπέρτονο Ευκάλυπτος , το οποίο μπορεί να χρησιμοποιείται από την ηλικία των 6 ετών, συνδυάζει την αποτελεσματικότητα του υπέρτονου διαλύματος με την αναζωογονητική δράση του φυσικού αρώματος ευκαλύπτου/μέντας.  Παρέχει ανακούφιση από τη συμφόρηση εντός τριών λεπτών, στην περίπτωση κρυολογήματος ή γρίπης.
 
Το PHYSIOMER®  προσφέρει μια ευρεία σειρά προϊόντων που ενδείκνυνται για την καθημερινή ρινική φροντίδα και μπορούν να χρησιμοποιούνται από όλη την οικογένεια.