Skip to main content
Product Detail

PHYSIOMER® BABY ΑΜΠΟΥΛΕΣ

(Από τη γέννηση)

Ρινικός καθαρισμός από τη γέννηση! Οι Αμπούλες μιας χρήσης PHYSIOMER Βaby είναι πρακτικές και εύκολες στη χρήση και βοηθούν στον καθαρισμό και την ενυδάτωση της μικροσκοπικής μυτούλας, των ρουθουνιών και των βλεφάρων του μωρού σας!

Με 100% θαλασσινό νερό, οι Αμπούλες PHYSIOMER Baby ενδείκνυνται για την ανακούφιση του μωρού σας κατά τη διάρκεια του κρυολογήματος και των λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού. Βελτιώνουν την αναπνοή και συνεπακόλουθα τον ύπνο και τη σίτιση του μωρού σας. 

Γιατί να επιλέξετε PHYSIOMER®;

 • Συνιστάται από παιδιάτρους*

 • Πρακτικές και υγιεινές αμπούλες μιας χρήσης

Ποιες είναι οι ενδείξεις του;

 • Καθημερινή υγιεινή

 • Καθαρισμός των βλεφάρων

 • Κρυολόγημα και Ρινοφαρυγγίτιδα

 • Πρόληψη

Για ποιον ενδείκνυται;

 • Νεογέννητα και μωρά

UNIDOSES

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ PHYSIOMER® BABY ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΣΑΣ;

Γνωρίζατε ότι τα μωρά επηρεάζονται ιδιαίτερα όταν υποφέρουν από ρινική συμφόρηση ή πλεονάζουσα βλέννα καθώς δεν έχουν μάθει ακόμα να φυσούν τη μύτη τους;  Είναι επιρρεπή στο να αναπτύσσουν αρκετές λοιμώξεις και πιθανές ΩΡΛ επιπλοκές το χρόνο! Για να μην αναφέρουμε όλες αυτές τις δυσάρεστες μικρές ενοχλήσεις που προκαλεί η βουλωμένη μύτη στην καθημερινότητα: απώλεια όρεξης, άστατος ύπνος, κλάμα και ανήσυχες νύχτες...

Οι Αμπούλες PHYSIOMER® καθαρίζουν απαλά τις ρινικές διόδους του μωρού σας και συμβάλλουν στην πρόληψη πιθανόν επιπλοκών στις ρινικές διόδους και στα αυτιά.

Χάρη στις Αμπούλες PHYSIOMER® Baby, βοηθήστε το βρέφος σας να αναπνέει ελεύθερα, φυσικά.

'Σε αντίθεση με τις συμβατικές αμπούλες φυσιολογικού ορού:

 • 100% αδιάλυτο θαλασσινό νερό: χάρη στην αποκλειστική διαδικασία παραγωγής τους οι Αμπούλες PHYSIOMER® Baby διατηρούν τον πλούτο των μεταλλικών στοιχείων του θαλασσινού νερού

 • Οι Αμπούλες PHYSIOMER® Baby περιέχουν αδιάλυτο θαλασσινό νερό, που έχει αποδειχθεί ότι είναι ανώτερο από τα απλά αλατούχα διαλύματα

nose icon

Αντιμετώπιση

Οι Αμπούλες PHYSIOMER® Baby είναι ο σύμμαχός σας για τη μείωση των ρινικών συμπτωμάτων του μωρού σας που προκαλούνται από το κρυολόγημα, τη ρινίτιδα ή τη ρινοφαρυγγίτιδα. Ανακαλύψτε τα υπόλοιπα PHYSIOMER® διαλύματα για το μωρό σας.

Ανακαλύψτε άλλα προϊόντα για μωρά

drops icon

Καθημερινή Υγιεινή και Πρόληψη

Οι Αμπούλες PHYSIOMER® Baby βοηθούν στην απομάκρυνση της βλέννης, των ιών, των βακτηρίων, των αλλεργιογόνων (σκόνη, γύρη) και των ρύπων. Καθαρίζοντας και ενυδατώνοντας τις ρινικές διόδους καθημερινά, οι Αμπούλες PHYSIOMER® Baby συμβάλλουν στην πρόληψη κατά την εμφάνιση ΩΡΛ επιπλοκών (όπως ωτίτιδα).

Ανακαλύψτε άλλα προϊόντα για μωρά

Συνιστώμενη χρήση

Ρινική χρήση:
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά χρειάζεται. 4 φορές την ημέρα για κάθε ρουθούνι. Μια δόση ανά ρουθούνι.                                                                                     
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ πολύ βουλωμένη μύτη! Εάν η μικρή μυτούλα του μωρού σας είναι σε μεγάλο βαθμό βουλωμένη, χρησιμοποιήστε το PHYSIOMER® Baby με τον PHYSIOMER® Ρινικό Αποφρακτήρα.    

Οφθαλμική χρήση:
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά χρειάζεται. Οι Αμπούλες PHYSIOMER® συνιστώνται επίσης για τον καθαρισμό των βλεφάρων του μωρού σας.
Όσο συχνά χρειάζεται.

Δείτε το φύλλο οδηγιών πριν από τη χρήση.

Συστατικά

Αδιάλυτο υπέρτονο θαλασσινό νερό  (με συγκέντρωση ισοδύναμη με 22 g/l χλωριούχου νατρίου [NaCl]).

 • 100% φυσικό θαλασσινό νερό

 • Χωρίς χημικά πρόσθετα & συντηρητικά

 • Αποστειρωμένο

 • ph προσαρμοσμένο στη φυσιολογία του ρινικού βλεννογόνου

Προφυλάξεις: Να φυλάσσεται σε θέση, την οποία δεν βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ PHYSIOMER® BABY ΑΜΠΟΥΛΕΣ;

 

Για μωρά και νεογέννητα: Συνιστάται να πραγματοποιείται η ρινική πλύση πριν το φαγητό, όταν το μωρό είναι ξύπνιο και ήρεμο. Ξαπλώστε το μωρό σε μαλακή επιφάνεια με ελαφριά κλίση (30ο) κρατώντας το κεφαλάκι του γερμένο στο πλάι (ποτέ γερμένο προς τα πίσω για να αποφευχθεί ο κίνδυνος λανθασμένης πορείας προς το λαιμό). 

 

1. Εισάγετε απαλά το ρύγχος στο ρουθούνι που βρίσκεται στην επάνω πλευρά.

Πιέστε τη μονοδόση σταθερά για να ελευθερωθεί το διάλυμα στο ρουθούνι. Εφόσον χρειάζεται, πιέστε δεύτερη φορά έως ότου να αδειάσει εντελώς η μονοδόση.

2. Αφήστε το διάλυμα να εξέλθει από το άλλο ρουθούνι.

3. Επαναλάβετε στο άλλο  ρουθούνι.

Για τη φροντίδα των βλεφάρων: Βρέξτε μια αποστειρωμένη κομπρέσα με Αμπούλες PHYSIOMER® Baby. Σκουπίστε τα βλέφαρα με την κομπρέσα, φροντίστε να αποφύγετε την εξάπλωση σκόνης, βρωμιάς ή μόλυνσης. Χρησιμοποιήστε μια νέα κομπρέσα για κάθε μάτι.