Skip to main content
Product Detail

PHYSIOMER® BABY ΙΣΟΤΟΝΟ

(15 ΗΜΕΡΩΝ+)

Το PHYSIOMER® Baby καθαρίζει απαλά την ευαίσθητη μυτούλα του μωρού σας σε καθημερινή βάση, χάρη στο μαλακό του ρύγχος (Comfort Tip®) και τον extra ήπιο ψεκασμό.

Σε περίπτωση πλεονάζουσας βλέννας, το PHYSIOMER® Baby βοηθά στην αποκατάσταση της αναπνοής καθώς και της άνεσης και της ευεξίας κατά τη διάρκεια του ύπνου και της σίτισης.

Γιατί να επιλέξετε PHYSIOMER®;

 • Συνιστάται από παιδιάτρους1

 • Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

 • 100% φυσική σύνθεση

 • Μαλακό ρύγχος (Comfort tip®)

 • Πολλαπλή χρήση

Ποιες είναι οι ενδείξεις του;

 • Ρινική καταρροή και συμφόρηση

 • Κρυολόγημα και Ρινοφαρυγγίτιδα

 • Καθημερινή υγιεινή

 • Πρόληψη

Για ποιον ενδείκνυται;

 • Νεογέννητα και μωρά από 15 ημερών

Baby Spray

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ PHYSIOMER® BABY;

Γνωρίζατε ότι τα νεογέννητα και τα μωρά αναπνέουν αποκλειστικά από τη μύτη; Δεν ξέρουν πως να φυσήξουν τη μύτη τους και  είναι επιρρεπή στο να αναπτύσσουν αρκετές λοιμώξεις το χρόνο. Για να μην αναφέρουμε όλες αυτές τις δυσάρεστες μικρές ενοχλήσεις που προκαλεί η βουλωμένη μύτη στην καθημερινότητα: απώλεια όρεξης, άστατος ύπνος, κλάμα και ανήσυχες νύχτες ... Ο καθαρισμός της είναι επομένως εξαιρετικά σημαντικός!

Στο κρυολόγημα ή στη ρινοφαρυγγίτιδα, το PHYSIOMER® Baby ανακουφίζει και μειώνει τη σοβαρότητα και τη διάρκεια των ρινικών συμπτωμάτων. Μειώνει επίσης τη χρήση παράλληλων φαρμάκων (που σχετίζονται με λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος και την αλλεργική ρινίτιδα).

Σε καθημερινή βάση, το PHYSIOMER® Baby αποτελεί μια ενεργή προληπτική φροντίδα της ΩΡΛ σφαίρας: συμβάλλει στην προστασία από το κρυολόγημα και στον περιορισμό του κινδύνου δευτερογενούς λοίμωξης των αυτιών, της ρινικής κοιλότητας, του λαιμού και του θώρακα.

Χάρη στο PHYSIOMER® Baby, βοηθήστε το μωρό σας να αναπνέει ελεύθερα, φυσικά.

 • Το PHYSIOMER® Baby διαθέτει ένα ειδικό μαλακό ρύγχος - το Comfort Tip®. Εξοπλισμένο με λαιμό ασφαλείας, το Comfort Tip® βοηθά τις μητέρες να φροντίζουν τις ευαίσθητες μικρές μύτες και εξασφαλίζει ότι η διαδικασία ρινικού καθαρισμού είναι απαλή και φιλική προς τα παιδιά!

 • 100% αδιάλυτο θαλασσινό νερό: χάρη στην αποκλειστική διαδικασία παραγωγής του, το PHYSIOMER® διατηρεί τον πλούτο των μεταλλικών στοιχείων του θαλασσινού νερού για μεγαλύτερη ταχύτητα επούλωσης.

 • Το PHYSIOMER® έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και έχει αποδειχθεί ότι είναι ανώτερο από τα απλά αλατούχα διαλύματα**.

 • Ειδικά σχεδιασμένη συσκευή: Η φιάλη PHYSIOMER® είναι μοναδική, με σύστημα διάχυσης χωρίς προωθητικά αέρια που επιτρέπει μία συνεχή, ήπια ροή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις θέσεις για μεγαλύτερη άνεση χρήσης.

nose icon

Αντιμετώπιση

Το PHYSIOMER® Baby είναι ο σύμμαχός σας για τη μείωση των ρινικών συμπτωμάτων του μωρού σας που προκαλούνται από το κρυολόγημα, τη ρινίτιδα ή τη ρινοφαρυγγίτιδα. Ανακαλύψτε τα υπόλοιπα PHYSIOMER® διαλύματα για το μωρό σας.

Ανακαλύψτε άλλα προϊόντα για μωρά

drops icon

Καθημερινή Υγιεινή και Πρόληψη

Το PHYSIOMER® Baby βοηθά στην απομάκρυνση της βλέννας, των ιών, των βακτηρίων, των αλλεργιογόνων (σκόνη, γύρη) και των ρύπων. Καθαρίζοντας και ενυδατώνοντας τις ρινικές διόδους καθημερινά, το PHYSIOMER® Baby συμβάλλει στην προστασία από το κρυολόγημα και τη ρινοφαρυγγίτιδα.

Ανακαλύψτε άλλα προϊόντα για μωρά

Συνιστώμενη χρήση

Από 15 ημερών και άνω

 • Για την αντιμετώπιση των ρινικών συμπτωμάτων σε περίπτωση κρυολογήματος ή ρινοφαρυγγίτιδας: 4 έως 6 φορές την ημέρα, ψεκάστε 1 έως 2 δευτερόλεπτα σε κάθε ρουθούνι.

 •  Για την καθημερινή χρήση, την υγιεινή και πρόληψη των ρινικών λοιμώξεων: 1 έως 2 φορές την ημέρα, ψεκάστε 1 έως 2 δευτερόλεπτα σε κάθε ρουθούνι.

Δείτε το φύλλο οδηγιών πριν από τη χρήση.

 

Συστατικά

Αδιάλυτο ισότονο θαλασσινό νερό (με συγκέντρωση ισοδύναμη με 9 g/l χλωριούχου νατρίου [NaCl]).

 • 100% φυσικό θαλασσινό νερό

 • Χωρίς χημικά πρόσθετα & συντηρητικά

 • Αποστειρωμένο

 • ph προσαρμοσμένο στη φυσιολογία του ρινικού βλεννογόνου

Προφυλάξεις: Να φυλάσσεται σε θέση, την οποία δεν βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ PHYSIOMER® BABY;

 

Οδηγίες χρήσης : Πλύνετε τα χέρια σας και συναρμολογήστε το ρινικό σπρέι.                         
Πριν από τη χρήση: Ελέγξτε αν ο ψεκασμός λειτουργεί σωστά. Συνιστάται να προχωρήσετε σε ρινική πλύσιμο πριν από τη σίτιση, όταν το παιδί είναι ξύπνιο και ήρεμο. Τοποθετήστε το μωρό σε ένα ελαφρώς κεκλιμένο κρεβάτι (30°) με το κεφάλι του σε μια πλευρά (ποτέ προς τα πίσω για να αποφύγετε τον κίνδυνο το προϊόν να κατευθυνθεί προς τον λάρυγγα).

PHYSIOMER_HOW_TO_BABY_SPRAY01_resized

1. Ψεκάστε λίγο από το διάλυμα στο χέρι σας:

Ψεκάστε λίγο από το διάλυμα στο χέρι σας για να ελέγξετε ότι η θερμοκρασία είναι σωστή και να συνηθίσετε την πίεση που έχει. Μπορείτε επίσης να ψεκάσετε στο χέρι του μωρού για να το καθησυχάσετε.

PHYSIOMER_HOW_TO_BABY_SPRAY02_resized

2. Εισάγετε απαλά το ακροφύσιο στο άνω ρουθούνι:

Εισάγετε απαλά το ακροφύσιο στο άνω ρουθούνι και πιέστε το ακροφύσιο μία φορά σταθερά για 1-2 δευτερόλεπτα. Αφήστε το διάλυμα να ενεργήσει για μερικά δευτερόλεπτα.

PHYSIOMER_HOW_TO_BABY_SPRAY03_resized

3. Επαναλάβετε τη διαδικασία στο άλλο ρουθούνι.

PHYSIOMER_HOW_TO_BABY_SPRAY05_resized

4. Σκουπίστε τη μύτη του:

Σηκώστε το μωρό σε όρθια θέση και σκουπίστε τη μύτη του ή χρησιμοποιήσετε μια συσκευή ρινικού αποφρακτήρα.

PHYSIOMER_HOW_TO_BABY_SPRAY05_resized

5. Πλύνετε το ακροφύσιο:

Πλύνετε το ακροφύσιο με ζεστό νερό μετά από κάθε χρήση και στεγνώστε καλά.